Doresc sa fac parte din aceasta asociatie deoarece vrem sa ajutam industria beauty sa fie din nou ce a fost odata,sa fie o industrie superioara si pe primul loc pusa in societate,sa fim luati in seama de autoritati,sa nu mai fim nevazuti,sa aducem industria noastra la rangul de nivel inalt,nu ultimii oameni de care nu se intereseaza nimeni pentru ca nu suntem importanti.

In prima activitate as pune in afara de ceea ce au realizat colegii nostri,as dori sa creeam si un fel de ajutor al asociatiei ,prin care putem contribui lunar toti(C.A.R.). Pentru a ne ajutora tot pe noi,cei din saloane,sa ne putem achizitina,un echipament ,produse,cursurii,atunci cand nu avem bani,necesarii.

As mai propune sa organizam noi,asociatia cursuri si seminarii,si pentru cei din industria beauty sa fim ceva de genul UCECOM,sa nu se mai faca cursurii,pe banda rulanta,si chiar sa reprezentam asociatia la ce este legat de beauty la examene.

Eu ajut cu tot ce tine de mine atat prosesional cat si informativ,pt colegii,ofer servicii de calitate ,si tot ce este necesar.

Coafeza, Babeni/Valcea