• M-am înscris in ANSBR gândindu-ma ca in sfârșit putem sa expunem problemele cu care ne confruntam și desigur am fost plăcut surprinsă sa văd cum oameni ca Geta Voinea sau Cristian Pascu iau parte la acest proiect!
  • As dori ca asociația sa țină legătura strânsă cu membrii ei pentru a afla problemele sau situațiile care se regăsesc in saloane și desigur sa le expuneți mai departe pentru a se găsi soluții!
  • Din postura mea eu as putea ajuta asociația cu o contribuție in bani ! Așa mi se pare normal ca cine ne reprezintă sa fie recompensați!
  • As mai adauga ceva : o problema reala cu care ne confruntam noi cu PFA -uri este faptul ca nu ni se socotește contribuția la pensii ca vechime in munca! Mi s-ar părea normal sa putem beneficia de pensii decente,desigur sa și contribuim! Cumva trebuie reglementată problema !!! Eu plătesc la pensie suma de 570 pe luna la finanțe și tot mi se spune ca degeaba o plătesc ca nu pot primi pensie după ei! Și cei de la finanțe au spus mai bine bagă-i in cont nu mai plăti….. Asta este o problema reala!!!
    Diana Gedderth

Hairstilyst, Sibiu