• Motivatia pentru care am aderat in ANSBR este din dorinta de a fi la curent cu noutatile din domeniul beauty.
 • Ca specialist am convingerea ca doar uniti putem fi auziti.
 • Contributia mea ca profesionist este sa ofer clientilor mei servicii de calitate.

Simona Sabou

Hairdresser,Simleul Silvaniei/Salaj

Simona Sabou

Am intrat în asociație pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în domeniul Beauty, sa fiu corect informata în privința legislației pentru ca sunt la început de drum ca antreprenor și nu vreau sa greșesc cu ceva inca de la început. Ar fi de ajutor cursuri și seminarii în cadrul asociației

Avram Maria

Coafeza, Dambovita

Avram Maria
 • Motivația pentru care am aderat in ANSBR este din dorința de a fi la curent cu noutățile in domeniul beauty.
 • Ca specialist am convingerea ca doar uniți putem fi auziți.
 • Contribuția mea ca profesionist este sa ofer clienților mei servicii de calitate.

Elisa Elias Liga

Cosmeticiana, Oradea

Elisa Liga
 • Domeniul de beauty trebuie ajutat și promovat la adevarata lui valoare, iar printr-o asociație vom reuși sa dam o noua față și un nou suflu, promovând profesionalismul, calitatea și nu cantitatea și respectul fata de acest domeniu.
 • Ca prim pas as propune promovarea educației profesionale, oferind cursuri, seminarii, training-uri, discuții libere despre cum sa ne promovam și cum sa ne comportam în relația cu clienții.
 • Ca și profesionist ma pot implica activ în asociație atât la nivel local, cât și la nivel de județ, dar pot ajuta și oferi informații noi din domeniul manichiurii-pedichiurii.

Ramona Patlagescu

Nail Expert,Timisoara

Ramona Patlagescu

Eu m-am inscris pentru ca m-am gandit ca mai multe voci sunt auzite mai bine decat una singura si pentru ca industriei beauty nu i se acorda prea mult credit existand cumva ideea preconceputa ca asta fac doar persoanele fara studii. Asta mi-as dori sa se schimbe. Perceptia fata de acest domeniu.

Ramona Andrei

Maseuza, Barlad

Ramona Andrei
 • Am dorit sa fac parte din asociație in primul rând pentru ca familia mea deține un salon de înfrumusețare de aproximativ 15 ani și sunt la curent atât cu părțile bune, cât și cu cele mai puțin bune privind industria de beauty din România.
 • Ma astept ca ANSBR sa ofere un plan strategic prin care aceasta industrie sa poata pună in valoare profesioniștii – mare atenție, când e plin de amatori – și, mai mult ca orice, sper ca asociația sa simplifice birocrație inutila și dificila cu care ne confruntam.
 • Cred ca as putea ajuta asociația cu partea de promovare in social media a specialiștilor din domeniul beauty care au nevoie sa își facă o buna imagina publica.

Cristina Nastase

Beauty Editor, Bucuresti

Cristina Nastase
 • M-am înscris în asociație pentru că fiind mai mulți împreună avem șanse mai mari să facem lucrurile să meargă. Aș vrea să se stopeze munca la negru și cele care lucrează legal să fie ajutate de către stat și asociație.
 • Să avem parte de traininguri performante.
 • Cu promovarea asociației în rândul celor care activează în acest domeniu în zona mea.

Mirela Verdes

Cosmeticiana, Baia Mare

Mirela Verdes

1. Exact din dorinta de a avea o asociatie, reprezentanti si cineva care sa “lupte” pentru drepturile noastre, a celor din domeniul beauty
2. O legislatie pusa la punct
3. ANSBR ar putea avea reprezentati locali si ar putea face controale la sesizarile venite din partea noastra si inopinante dar ANSBR si nu DSP-ul unde fiecare angajat are o parere proprie si care e “obligatorie”.
Gabriela Fieger

Cosmeticiana, Sibiu

Gabriela Fieger

M-am înscris in asociație pentru ca imi doresc foarte mult sa fie auzită părerea noastră, pentru ca ar fii cine sa ne reprezinte,pentru ca in unitate este putere,pentru ca am încredere ca lucrurile chiar se pot schimba in favoarea noastră, pentru ca avem nevoie de legi unice, indiferent ce inspector vine in control…sa fie scris ceva clar si exact sa avem o lege concretă si APLICABILĂ pe bune nu doar in caiet,ca si pfa, sa am dreptul la concediu medical atâta timp cât cotizez exact ca si orice alt angajat…etc.

Mia Biro

Coafeza, Cluj

Mia Biro
 • M-am înscris in ANSBR gândindu-ma ca in sfârșit putem sa expunem problemele cu care ne confruntam și desigur am fost plăcut surprinsă sa văd cum oameni ca Geta Voinea sau Cristian Pascu iau parte la acest proiect!
 • As dori ca asociația sa țină legătura strânsă cu membrii ei pentru a afla problemele sau situațiile care se regăsesc in saloane și desigur sa le expuneți mai departe pentru a se găsi soluții!
 • Din postura mea eu as putea ajuta asociația cu o contribuție in bani ! Așa mi se pare normal ca cine ne reprezintă sa fie recompensați!
 • As mai adauga ceva : o problema reala cu care ne confruntam noi cu PFA -uri este faptul ca nu ni se socotește contribuția la pensii ca vechime in munca! Mi s-ar părea normal sa putem beneficia de pensii decente,desigur sa și contribuim! Cumva trebuie reglementată problema !!! Eu plătesc la pensie suma de 570 pe luna la finanțe și tot mi se spune ca degeaba o plătesc ca nu pot primi pensie după ei! Și cei de la finanțe au spus mai bine bagă-i in cont nu mai plăti….. Asta este o problema reala!!!
  Diana Gedderth

Hairstilyst, Sibiu

Diana Gedderth