Locul Potrivit Pentru Tine

ANSBR

Completarea formularului de adeziune de mai jos reprezintă primul pas pentru înscriere. La scurt timp după completare, colegii noștri te vor contacta pentru pașii următori.

Îți mulțumim și așteptăm să te cunoaștem.

Ca si membru ANSBR beneficiezi de informari la zi, reprezentanta legala in fata autoritatilor, un avocat care sa raspunda intrebarilor si multe alte avantaje, printre care reduceri la produse si cursuri, gratuitati, evenimente create special pentru specialistii din asociatie.

Pentru prima oara, ne-am putut face vocea auzita direct de catre persoanele de decizie aflate la conducere, avem speranta ca in sfarsit putem obtine schimbari mult asteptate pentru sectorul beauty.

Nu mai suntem singuri , fara nici o putere de a schimba orice in meseria noastra, ci uniti reprezentam o forta de neignorat , ce este invitata la masa negocierilor. Ne sunt ascultate problemele, auzite solutiile si acesta e primul pas spre a putea schimba legislatia.

Te invitam sa ni te alaturi si sa ne spui ce ar putea face asociatia pentru tine.

Fie ca iti administrezi propria activitate sau esti angajat, prin Asociatia Nationala a Specialistilor in Beauty din Romania vei obtine beneficii importante.

 

Imediat dupa completarea formularului verifica adresa de email, vei primi detalii despre cum sa intri in posesia beneficiilor.

Statutul de membru ANSBR presupune achitarea taxei anuale de doar 147 de lei pe an  (echivalentul a 12 lei pe luna).

Te asteptam cu drag in marea echipa ANSBR.

Cu cat suntem mai multi, cu atat reusim mai repede ceea ce ne propunem.

Vreau sa devin membru

Spune-le si celorlalti

Spune-le colegilor si prietenilor tai despre ANSBR si ajuta-i sa se inscrie ca si membru.
Posteaza pe FacebookTrimite pe Whatsapp