Beneficii abonament GOLD

De ce sa alegi abonamentul GOLD

Membrii Gold ANSBR primesc toate avantajele membershipului Basic si in plus :

• Informatii utile si cuprinzatoare de ordin legislative, economic, administrativ .
• Noutati din domeniul beauty
• Revista ANSBR in format electronic
• Grup dedicat membrilor Gold ANSBR
• Afis Gold Member de promovare a specialistului
+ Reduceri si Gratuitati prin intermediul partenerilor ANSBR

 

GRATUITATI:
Curs Online Teorie epilare cu zahar Sugar Dance (in valoare de 318 lei) – GRATUIT- Acces imediat
Curs Online de masaj facial cu role de jad (in valoare de 270 de lei) – GRATUIT- Acces imediat
Gold Membership Academia CSB (acces la filmari cu interviuri, prezentari, conferinte, targuri, seminarii de lansare produse, evenimente, concursuri, program de cursuri si seminarii etc.) – Acces imediat si continut updatat
Valoarea membershipului Gold CSB este 49 lei/luna, il primesti GRATUIT pe TOATA DURATA membershipului Gold ANSBR.i
Cartea “Adevarul despre Pensat” de Irina Gârdea in format electronic
+ alte gratuitati ce vor fi disponibile pe parcurs

Pe langa acestea, primesti si REDUCERI la produse, aparatura, mobilier saloane, soft programari etc.
Ca de exemplu:
55%-60% Reducere la toate produsele APIS pe COSMETO.ro – Oferta valabila pe toata durata membershipului Gold ANSBR
7% EXTRA Discount pentru brandurile Italwax si Epiladerm, pe COSMETO.ro

10%-30% Reducere din pretul de profesionisti la cosmeticele profesionale THALION France si AFRODITA. Adica -40% pana la -53% din pret final. Oferta e valabila pe toata durata membershipului Gold ANSBR.

10% Reducere pentru aparatul Triplu Laser Dioda 

5% Extra Discount la toate produsele de coafor si manichiura de pe Estel.ro

 

50% reducere la abonamentul pe 6 luni MERO (soft programari saloane)
Bonus de 150 de euro pachet de promovare specialist/salon la achizitia abonamentului MERO pe 1 an
20% reducere la servicii de marketing si creare site din partea Tilon Vision

20% reducere la toata grila de servicii Logbox (soft de gestiune pentru saloane)
50% reducere pentru cursul complet de epilare cu zahar Sugar Dance – online si interactiv
50% reducere pentru toate cursurile de design sprancene BrowSym – online, access imediat

20% reducere pentru oricare dintre cursurile de extensii gene (de baza, de volum ,masterclas volum) precum și ptr cursurile de laminare gene si sprancene. Cursurile sunt oferite de trainer Ama Lashes Cornelia Lupan si au loc in academia din Timisoara

+ alte reduceri ce vor fi disponibile pe parcurs

Alege abonamentul GOLD
Cristina Stan

E important să fiu membru și să existăm și „altfel” noi cei din industria Beauty, în plus îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou , de asemenea Asociația este purtătorul nostru de cuvânt în diferitele probleme cu care ne confruntăm. Și cred că pot aduce 1…2 membrii noi. Mulțumesc

Cristina Stan

Cosmeticiana, Toplita/Harghita

Adriana Munteanu

Motivația de a face parte din aceasta organizare este dorinta de a fi corect informata si de a ajuta la dezvoltarea asociației.
Aș putea ajuta la nivel de localitate/ judet prin transmiterea corecta a legilor tuturor colegelor din breasla pentru a functiona corect,cu o igiena demna de fi din domeniul ” beauty”.
Oferind servicii de calitate ma face mandra sa fac parte din acest ” ansamblu”!!

Adriana Munteanu

Cosmeticiana, Bacau

Cristina Mortici

ANSBR este o reala necesitate pentru domeniul beauty. Industria noastră trebuie ajutata, trebuie șlefuita, trebuie respectata. Aceasta este motivația mea, este o motivație intrinseca pentru ca iubesc atât de mult aceasta meserie, pentru ca ma lovesc zi de zi de anumite probleme și ca specialist și ca antreprenor. Am convingerea că uniți intr-un forum national, la fel ca și în celelalte tari europene, putem îmbunătăți aceasta activitate.

Un prim pas ar fi organizarea asociației, actul de adeziune, cotizația și ca activitate propriu-zisă reglementarea fenomenului de „munca la negru” care creste din ce în ce mai mult, promovarea educației profesionale, uniformizarea și clarificarea unor legi care de multe ori se contrazic, birocrația simplificată, etc

Sustin asociatia prin implicarea activa în consolidarea, dezvoltarea și atingerea obiectivelor propuse în cadrul asociației la nivel local, promovarea asociației, implicarea în diverse proiecte în care pot fi de ajutor.

Cristina Mortici

Coafeza, Targoviste

Ioana Pojar

Motivațiile aderării mele la aceasta asociatie sunt:
– nevoia de reprezentare și protejare profesionala;
– dorința de colaborare și schimb de experienta cu cei din branșă;

Ca prima activitate ar fi stabilirea necesitatilor si identificarea soluțiilor. Ex. O legislatie clară si echitabilă, suport in desfasurarea in bune conditii a activității.

Contribuția mea personală ar putea fi de ajutor in vederea organizarii activitatii asociatiei pe plan local și orice alte activități in sprijinul colegilor de breasla sau a asociatiei.

Ioana Pojar

Cosmeticiana, Floresti/Cluj

Zilisteanu Nicoleta

Doresc sa fac parte din asociatie pentru ca sunt direct interesata de tot ce se intampla bun sau rău in industria din care fac parte si in care activez de 30 de ani.

As propune ca prima tinta a asociației ,reglementarea muncii la negru si reintroducerea scolilor de meserii in detrimentul cursurilor incorect autorizate !

As putea sa ajut in breasla noastra cu tot ceea ce tine de cosmetica , cu tot ce inseamna ea.

Zilisteanu Nicoleta

Cosmeticiana, Braila

Petre Nicoleta – Coafeza

Doresc sa fac parte din aceasta asociatie deoarece vrem sa ajutam industria beauty sa fie din nou ce a fost odata,sa fie o industrie superioara si pe primul loc pusa in societate,sa fim luati in seama de autoritati,sa nu mai fim nevazuti,sa aducem industria noastra la rangul de nivel inalt,nu ultimii oameni de care nu se intereseaza nimeni pentru ca nu suntem importanti.

In prima activitate as pune in afara de ceea ce au realizat colegii nostri,as dori sa creeam si un fel de ajutor al asociatiei ,prin care putem contribui lunar toti(C.A.R.). Pentru a ne ajutora tot pe noi,cei din saloane,sa ne putem achizitina,un echipament ,produse,cursurii,atunci cand nu avem bani,necesarii.

As mai propune sa organizam noi,asociatia cursuri si seminarii,si pentru cei din industria beauty sa fim ceva de genul UCECOM,sa nu se mai faca cursurii,pe banda rulanta,si chiar sa reprezentam asociatia la ce este legat de beauty la examene.

Eu ajut cu tot ce tine de mine atat prosesional cat si informativ,pt colegii,ofer servicii de calitate ,si tot ce este necesar.

Coafeza, Babeni/Valcea

Tincuta Savu

1. Care ar fi motivația ta, pe termen scurt sau lung, să faci parte dintr-o asociație națională profesională ?
Vreau sa fac parte din asociatie pentru a fi in contact cu profesionisti din domeniu meu de activitate. Pentru a putea dezvolta un mediu de lucru profesional, competitiv cu drepturi si obligatii clare.
2. Ce ai propune ca primă activitate a asociației din care ești membru, de făcut pentru tine și cei din jurul tau ?
Stabilirea unei agende de lucru si repartizarea sarcinilor pt a putea fi realizate cat mai eficient.
3. Cum crezi că poți ajuta tu, ca profesionist, breasla ta?
Oferind servicii de calitate

Tincuta Savu,

Cosmetician Cluj-Napoca

Aura Stoian

Motivatia mea, pe termen scurt sau lung, sa fac parte dintr.o asociatie nationala profesionala este siguranta si suportul oferit de catre membrii specialisti care sunt dispusi sa impartaseasca atat secrete ale meseriilor cat si sfaturi utile vis a vis de situatiile pe care le intampinam. Pentru mine, este un confort psihic sa stiu ca nu sunt singura in „bataia vantului”.

Ca prima activitate a asociatiei din care sunt membru, propun sa se adune toate legile si toate informatiile, documentatia, avizele,etc. necesare pentru a functiona in regula ca si cabinet. Eu sunt noua in acest domeniu si intentionez sa deschid un cabinet de Beauty, insa…mi.am prins urechile! Nu stiu exact de ce am nevoie pentru a nu ma trezi cu nereguli.

Eu ca si profesionist, cand voi intelege si eu ce am de facut, pot oferi consiliere pentru cei care sunt la inceput de drum (ca si mine in acest moment).

Aura Stoian

Dermopigmentist, Bucuresti

Roxana Trăilescu

Cea mai importanta motivatie provine din dorinta ca meseriile acestui domeniu vast si minunat, sa fie respectate. Suntem profesionisti implicati si dedicati, iar apartenenta la aceasta asociatie, ne ofera oportunitatea de a purta un dialog formal cu autoritatile. Imi doresc ca ANSBR sa ne ajute sa organizam un dialog cu autoritatile, astfel incat, la nivel national sa fie aplicată legea preventiei in privinta controalelor autoritatilor.

In primul rand pot sa ajut ca profesionist, implicandu-ma activ in aceasta asociatie. In al doilea rand, ca manager de afacere, imi doresc sa-i ajut pe viitorii antrepenori sa evite anumite greseli (facute din lipsa de informare) in drumul spre succes.

Roxana Trăilescu

Timisoara, cosmeticiana

Ana Maria Calin

Eu cred ca Asociatia trebuie sa faca lobby pt masuri legislative care sa asigure concurenta loiala intre cei care activeaza in beauty. Exista o diferenta insemnata intre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o societate si cele pe care trebuie sa le indeplineasca un PFA . De ex un PFA poate sa aiba un simplu caiet pt evidenta contabila, in timp ce o societate este obligata sa aiba casa de marcat si contabila . Aceleasi diferente sunt si in cazul obligatiei de a avea instructaje/documentatii SSM/Psi la societati in timp ce la PFA nu.  La fel sunt si obligatiile de plata lunare la stat pt angajat fata de taxe mai mici. Nu mai vorbim de Valoare subventii in pandemie 900 lei pt un Angajat si 4200 lei pt un PFA.

Un alt punct sensibil este lipsa oricarei posibilitati de a tine un Angajat in care Ai investit in formare si pe care Nu ai cum sa il obligi sa stea o perioada

Un alt aspect ce trebuie analizat este existenta cursurilor de 1 Luna pt a incepe o cariera in beauty . Trebuie reglementat accesul in aceasta meserie prin cursuri serios organizate. In acest moment mare parte din persoanele care activeaza in beauty Nu au urmat niciun curs organizat de o scoala acreditata, ci au invatat dupa ureche sau din tutoriale(dacă vrei sa angajezi un stilist care a absolvit o școala de 1,5 nu știe nimic)

Trebuie reglementate scolile de beauty : cine poate deschide, cu ce experienta si cat ar trebui sa dureze un curs minim pt a primi o diploma

Ana Maria Calin

Coafeza, Piatra Neamt