Abonament BASIC

Alege abonamentul Basic
0 Lei
 1. Reprezentare oficiala a TUTUROR specialistilor beauty, din TOATE DOMENIILE ( cosmetica, frizerie, coafor, makeup, manichiura, masaj, dermopigmentare, lash artisti etc.)
 2. Apararea intereselor membrilor si ridicarea prestigiului meseriei noastre
 3. Obtinerea mai multor avantaje economice si financiare
 4. Modificari legislative, in acord cu interesul membrilor si buna functionare a industriei beauty
 5. Includerea in nomenclatorul de meserii a unor meserii specifice aferente conceptelor promovate de catre asociatie
 6. Certificarea specialistilor din domeniu conform unui standard propriu si corect
 7. Demersuri pentru includerea de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale in programele de studii superioare a specializarilor aferente activitatii saloanelor profesioniste de coafor, cosmetica, manichiura si pedichiura si orice alta profesie care poate fi asimilata acestui domeniu si asupra managementului saloanelor la nivel similar educatiei europene existente.

TESTIMONIALE

Vezi ce au spus membrii GOLD
Simona Sabou
 • Motivatia pentru care am aderat in ANSBR este din dorinta de a fi la curent cu noutatile din domeniul beauty.
 • Ca specialist am convingerea ca doar uniti putem fi auziti.
 • Contributia mea ca profesionist este sa ofer clientilor mei servicii de calitate.

Simona Sabou

Hairdresser,Simleul Silvaniei/Salaj

Avram Maria

Am intrat în asociație pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în domeniul Beauty, sa fiu corect informata în privința legislației pentru ca sunt la început de drum ca antreprenor și nu vreau sa greșesc cu ceva inca de la început. Ar fi de ajutor cursuri și seminarii în cadrul asociației

Avram Maria

Coafeza, Dambovita

Elisa Liga
 • Motivația pentru care am aderat in ANSBR este din dorința de a fi la curent cu noutățile in domeniul beauty.
 • Ca specialist am convingerea ca doar uniți putem fi auziți.
 • Contribuția mea ca profesionist este sa ofer clienților mei servicii de calitate.

Elisa Elias Liga

Cosmeticiana, Oradea

Ramona Patlagescu
 • Domeniul de beauty trebuie ajutat și promovat la adevarata lui valoare, iar printr-o asociație vom reuși sa dam o noua față și un nou suflu, promovând profesionalismul, calitatea și nu cantitatea și respectul fata de acest domeniu.
 • Ca prim pas as propune promovarea educației profesionale, oferind cursuri, seminarii, training-uri, discuții libere despre cum sa ne promovam și cum sa ne comportam în relația cu clienții.
 • Ca și profesionist ma pot implica activ în asociație atât la nivel local, cât și la nivel de județ, dar pot ajuta și oferi informații noi din domeniul manichiurii-pedichiurii.

Ramona Patlagescu

Nail Expert,Timisoara

Ramona Andrei

Eu m-am inscris pentru ca m-am gandit ca mai multe voci sunt auzite mai bine decat una singura si pentru ca industriei beauty nu i se acorda prea mult credit existand cumva ideea preconceputa ca asta fac doar persoanele fara studii. Asta mi-as dori sa se schimbe. Perceptia fata de acest domeniu.

Ramona Andrei

Maseuza, Barlad

Cristina Nastase
 • Am dorit sa fac parte din asociație in primul rând pentru ca familia mea deține un salon de înfrumusețare de aproximativ 15 ani și sunt la curent atât cu părțile bune, cât și cu cele mai puțin bune privind industria de beauty din România.
 • Ma astept ca ANSBR sa ofere un plan strategic prin care aceasta industrie sa poata pună in valoare profesioniștii – mare atenție, când e plin de amatori – și, mai mult ca orice, sper ca asociația sa simplifice birocrație inutila și dificila cu care ne confruntam.
 • Cred ca as putea ajuta asociația cu partea de promovare in social media a specialiștilor din domeniul beauty care au nevoie sa își facă o buna imagina publica.

Cristina Nastase

Beauty Editor, Bucuresti

Mirela Verdes
 • M-am înscris în asociație pentru că fiind mai mulți împreună avem șanse mai mari să facem lucrurile să meargă. Aș vrea să se stopeze munca la negru și cele care lucrează legal să fie ajutate de către stat și asociație.
 • Să avem parte de traininguri performante.
 • Cu promovarea asociației în rândul celor care activează în acest domeniu în zona mea.

Mirela Verdes

Cosmeticiana, Baia Mare

Gabriela Fieger

1. Exact din dorinta de a avea o asociatie, reprezentanti si cineva care sa “lupte” pentru drepturile noastre, a celor din domeniul beauty
2. O legislatie pusa la punct
3. ANSBR ar putea avea reprezentati locali si ar putea face controale la sesizarile venite din partea noastra si inopinante dar ANSBR si nu DSP-ul unde fiecare angajat are o parere proprie si care e “obligatorie”.
Gabriela Fieger

Cosmeticiana, Sibiu

Mia Biro

M-am înscris in asociație pentru ca imi doresc foarte mult sa fie auzită părerea noastră, pentru ca ar fii cine sa ne reprezinte,pentru ca in unitate este putere,pentru ca am încredere ca lucrurile chiar se pot schimba in favoarea noastră, pentru ca avem nevoie de legi unice, indiferent ce inspector vine in control…sa fie scris ceva clar si exact sa avem o lege concretă si APLICABILĂ pe bune nu doar in caiet,ca si pfa, sa am dreptul la concediu medical atâta timp cât cotizez exact ca si orice alt angajat…etc.

Mia Biro

Coafeza, Cluj

Diana Gedderth
 • M-am înscris in ANSBR gândindu-ma ca in sfârșit putem sa expunem problemele cu care ne confruntam și desigur am fost plăcut surprinsă sa văd cum oameni ca Geta Voinea sau Cristian Pascu iau parte la acest proiect!
 • As dori ca asociația sa țină legătura strânsă cu membrii ei pentru a afla problemele sau situațiile care se regăsesc in saloane și desigur sa le expuneți mai departe pentru a se găsi soluții!
 • Din postura mea eu as putea ajuta asociația cu o contribuție in bani ! Așa mi se pare normal ca cine ne reprezintă sa fie recompensați!
 • As mai adauga ceva : o problema reala cu care ne confruntam noi cu PFA -uri este faptul ca nu ni se socotește contribuția la pensii ca vechime in munca! Mi s-ar părea normal sa putem beneficia de pensii decente,desigur sa și contribuim! Cumva trebuie reglementată problema !!! Eu plătesc la pensie suma de 570 pe luna la finanțe și tot mi se spune ca degeaba o plătesc ca nu pot primi pensie după ei! Și cei de la finanțe au spus mai bine bagă-i in cont nu mai plăti….. Asta este o problema reala!!!
  Diana Gedderth

Hairstilyst, Sibiu

Vermasan Ramona
 • ANSBR este vocea domeniului de beauty.
 • Pot sa ajut cu incurajarea tuturor colegilor din domeniu sa ni se alăture, sa ne fac auziți ca existam și muncim cu pasiune pentru a oferi servicii de calitate către oamenii iubitori de frumos.
 • Asociația creata e o lumină de la capătul tunelului în care am fost ani de zile,și care pe zi ce trece creste frumos. Mulți ne dorim mai mult dar nu știm de unde și cu ce sa începem,de aceea apreciem oamenii care s-au implicat și ne-am alăturat pentru a putea sa facem ceva.
  Meseriile noastre au nevoie de respect, corectitudine si apreciere. Asociația deja face multe pentru noi și sunt convinsa ca va mai face,nu trebuie sa cer eu ceva anume sa facă, la conducerea ei sunt oameni pricepuți, din domeniu care știu exact de ce avem nevoie.

Vermasan Ramona

Cosmeticiana, Timisoara

Cristina Stan

E important să fiu membru și să existăm și “altfel” noi cei din industria Beauty, în plus îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou , de asemenea asociația este purtătorul nostru de cuvânt în diferitele probleme cu care ne confruntăm. Și cred că pot aduce 1…2 membrii noi. Mulțumesc

Cristina Stan

Cosmeticiana, Toplita/Harghita

Adriana Munteanu
 • Motivația de a face parte din aceasta organizare este dorinta de a fi corect informata si de a ajuta la dezvoltarea asociației.
 • Aș putea ajuta la nivel de localitate/ judet prin transmiterea corecta a legilor tuturor colegelor din breasla pentru a functiona corect,cu o igiena demna de fi din domeniul ” beauty”.
  Oferind servicii de calitate ma face mandra sa fac parte din acest ” ansamblu”!!

Adriana Munteanu

Cosmeticiana, Bacau

Cristina Mortici
 • ANSBR este o reala necesitate pentru domeniul beauty. Industria noastră trebuie ajutata, trebuie șlefuita, trebuie respectata. Aceasta este motivația mea, este o motivație intrinseca pentru ca iubesc atât de mult aceasta meserie, pentru ca ma lovesc zi de zi de anumite probleme și ca specialist și ca antreprenor. Am convingerea că uniți intr-un forum national, la fel ca și în celelalte tari europene, putem îmbunătăți aceasta activitate.
 • Un prim pas ar fi organizarea asociației, actul de adeziune, cotizația și ca activitate propriu-zisă reglementarea fenomenului de “munca la negru” care creste din ce în ce mai mult, promovarea educației profesionale, uniformizarea și clarificarea unor legi care de multe ori se contrazic, birocrația simplificată, etc
 • Sustin asociatia prin implicarea activa în consolidarea, dezvoltarea și atingerea obiectivelor propuse în cadrul asociației la nivel local, promovarea asociației, implicarea în diverse proiecte în care pot fi de ajutor.

Cristina Mortici

Coafeza, Targoviste

Ioana Pojar
 • Motivațiile aderării mele la aceasta asociatie sunt:
  – nevoia de reprezentare și protejare profesionala;
  – dorința de colaborare și schimb de experienta cu cei din branșă;
 • Ca prima activitate ar fi stabilirea necesitatilor si identificarea soluțiilor. Ex. O legislatie clară si echitabilă, suport in desfasurarea in bune conditii a activității.
 • Contribuția mea personală ar putea fi de ajutor in vederea organizarii activitatii asociatiei pe plan local și orice alte activități in sprijinul colegilor de breasla sau a asociatiei.

Ioana Pojar

Cosmeticiana, Floresti/Cluj

Zilisteanu Nicoleta
 • Doresc sa fac parte din asociatie pentru ca sunt direct interesata de tot ce se intampla bun sau rău in industria din care fac parte si in care activez de 30 de ani.
 • As propune ca prima tinta a asociației ,reglementarea muncii la negru si reintroducerea scolilor de meserii in detrimentul cursurilor incorect autorizate !
 • As putea sa ajut in breasla noastra cu tot ceea ce tine de cosmetica , cu tot ce inseamna ea.

Zilisteanu Nicoleta

Cosmeticiana, Braila

Petre Nicoleta – Coafeza
 • Doresc sa fac parte din aceasta asociatie deoarece vrem sa ajutam industria beauty sa fie din nou ce a fost odata,sa fie o industrie superioara si pe primul loc pusa in societate,sa fim luati in seama de autoritati,sa nu mai fim nevazuti,sa aducem industria noastra la rangul de nivel inalt,nu ultimii oameni de care nu se intereseaza nimeni pentru ca nu suntem importanti.
 • In prima activitate as pune in afara de ceea ce au realizat colegii nostri,as dori sa creeam si un fel de ajutor al asociatiei ,prin care putem contribui lunar toti(C.A.R.). Pentru a ne ajutora tot pe noi,cei din saloane,sa ne putem achizitiona,un echipament ,produse,cursuri,atunci cand nu avem bani necesari.As mai propune sa organizam noi,asociatia cursuri si seminarii,si pentru cei din industria beauty sa fim ceva de genul UCECOM,sa nu se mai faca cursuri,pe banda rulanta,si chiar sa reprezentam asociatia la ce este legat de beauty la examene.
 • Eu ajut cu tot ce tine de mine atat profesional cat si informativ,pentru colegi,ofer servicii de calitate ,si tot ce este necesar.

Coafeza, Babeni/Valcea

Tincuta Savu

1. Care ar fi motivația ta, pe termen scurt sau lung, să faci parte dintr-o asociație națională profesională ?
Vreau sa fac parte din asociatie pentru a fi in contact cu profesionisti din domeniul meu de activitate. Pentru a putea dezvolta un mediu de lucru profesional, competitiv cu drepturi si obligatii clare.
2. Ce ai propune ca primă activitate a asociației din care ești membru, de făcut pentru tine și cei din jurul tau ?
Stabilirea unei agende de lucru si repartizarea sarcinilor pentru a putea fi realizate cat mai eficient.
3. Cum crezi că poți ajuta tu, ca profesionist, breasla ta?
Oferind servicii de calitate.

Tincuta Savu,

Cosmetician Cluj-Napoca

Aura Stoian
 • Motivatia mea, pe termen scurt sau lung, sa fac parte dintr-o asociatie nationala profesionala este siguranta si suportul oferit de catre membrii specialisti care sunt dispusi sa impartaseasca atat secrete ale meseriilor cat si sfaturi utile vis a vis de situatiile pe care le intampinam. Pentru mine, este un confort psihic sa stiu ca nu sunt singura in “bataia vantului”.
 • Ca prima activitate a asociatiei din care sunt membru, propun sa se adune toate legile si toate informatiile, documentatia, avizele,etc. necesare pentru a functiona in regula ca si cabinet. Eu sunt noua in acest domeniu si intentionez sa deschid un cabinet de Beauty, insa…mi.am prins urechile! Nu stiu exact de ce am nevoie pentru a nu ma trezi cu nereguli.
 • Eu ca si profesionist, cand voi intelege si eu ce am de facut, pot oferi consiliere pentru cei care sunt la inceput de drum (ca si mine in acest moment).

Aura Stoian

Dermopigmentist, Bucuresti

Roxana Trăilescu
 • Cea mai importanta motivatie provine din dorinta ca meseriile acestui domeniu vast si minunat, sa fie respectate. Suntem profesionisti implicati si dedicati, iar apartenenta la aceasta asociatie, ne ofera oportunitatea de a purta un dialog formal cu autoritatile. Imi doresc ca ANSBR sa ne ajute sa organizam un dialog cu autoritatile, astfel incat, la nivel national sa fie aplicată legea preventiei in privinta controalelor autoritatilor.
 • In primul rand pot sa ajut ca profesionist, implicandu-ma activ in aceasta asociatie. In al doilea rand, ca manager de afacere, imi doresc sa-i ajut pe viitorii antrepenori sa evite anumite greseli (facute din lipsa de informare) in drumul spre succes.

Roxana Trăilescu

Timisoara, cosmeticiana

Ana Maria Calin
 • Eu cred ca Asociatia trebuie sa faca lobby pentru masuri legislative care sa asigure concurenta loiala intre cei care activeaza in beauty. Exista o diferenta insemnata intre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o societate si cele pe care trebuie sa le indeplineasca un PFA . De ex un PFA poate sa aiba un simplu caiet pentru evidenta contabila, in timp ce o societate este obligata sa aiba casa de marcat si contabila . Aceleasi diferente sunt si in cazul obligatiei de a avea instructaje/documentatii SSM/Psi la societati in timp ce la PFA nu.  La fel sunt si obligatiile de plata lunare la stat pentru angajat fata de taxe mai mici. Nu mai vorbim de Valoare subventii in pandemie 900 lei pentru un Angajat si 4200 lei pentru un PFA.
 • Un alt punct sensibil este lipsa oricarei posibilitati de a tine un angajat in care ai investit in formare si pe care nu ai cum sa il obligi sa stea o perioada.
 • Un alt aspect ce trebuie analizat este existenta cursurilor de 1 Luna pentru a incepe o cariera in beauty . Trebuie reglementat accesul in aceasta meserie prin cursuri serios organizate. In acest moment mare parte din persoanele care activeaza in beauty nu au urmat niciun curs organizat de o scoala acreditata, ci au invatat dupa ureche sau din tutoriale(dacă vrei sa angajezi un stilist care a absolvit o școala de 1,5 nu știe nimic).
 • Trebuie reglementate scolile de beauty : cine poate deschide, cu ce experienta si cat ar trebui sa dureze un curs minim pentru a primi o diploma.

Ana Maria Calin

Coafeza, Piatra Neamt

Vrei sa faci si tu parte din ANSBR?

Alege abonamentul care ti se potriveste cel mai bine si inregistreaza-te ca si membru ANSBR
Alege abonamentul GOLD